No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Nova llei d’associacions – adaptació dels estatuts

Nova llei d’associacions – adaptació dels estatuts

El 31 de desembre de 2012 finalitza el termini per adaptar els estatuts de les entitats a la nova llei d’associacions. Des del dia 2 d’agost de 2008 totes aquelles disposicions dels estatuts i reglaments de règim intern són nul·les en tot allò que s’oposin a aquesta llei.

Per conèixer les principals novetats de la Llei 4/2008 del Llibre Tercer del Codi Civil, les seves repercussions immediates per a les associacions i allò que les entitats han de fer per tal d’adaptar-ne els seus estatuts, Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions ha elaborat un document explicatiu amb la col·laboració de Suport Associatiu.