No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Mostra d’Entitats 2015 – Plataforma Ciutadana per una Societat Inclusiva a Gavà

Mostra d’Entitats 2015 – Plataforma Ciutadana per una Societat Inclusiva a Gavà

Aquesta entitat nova a la ciutat, participa per primera vegada a la Mostra d’Entitats:

La Plataforma Ciutadana per una societat Inclusiva a Gavà Som un col·lectiu de pares i mares amb fills i filles amb i sense discapacitat, de profesionals de l’educació i persones sensibles en temes de inclusió de les persones. Vol esser un escenari comú on persones i entitats cooperen juntes per fer una societat i una ciutat mes inclusiva i on tots el ciutadans i ciutadanes tinguin els mateixos drets i oportunitats,on la diversitat sigui un valor afegit i on tothom aixi ho valorin.

 

logo plataforma ciutadana