No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Mostra d’Entitats 2015 – Grup de Teatre Igualtat

Mostra d’Entitats 2015 – Grup de Teatre Igualtat

El Grup de Teatre la Igualtat formarà part dels participants de la Mostra d’enguany:

La Igualtat G Teatral som un grup teatral amateur molt ampli ja que consta de tres grans seccions. La secció Infantil ( de 4 a 12 anys), la secció Juvenil ( de 13 a 25 anys) i la secció d’Adults ( a partir dels 25 anys). Aquesta companyia està destinada a tot aquell que vulgui aprendre, viure, gaudir, etc del teatre en la seva essencia. A més, el fet de tenir les tres seccons operatives permet que tota la familia pugui ser partícep d’aquesta experiència sobre les taules. El nostre punt de reunió és el Centre cultural de Gavà( C/ Sarrià nº 9).